RECENZE: Gabrielovo inferno

10. prosince 2013 v 6:05 | Nel-ly |  Love (historické, paranormální romance)
ORIGINÁLNÍ NÁZEV: Gabriels Inferno
AUTOR: Sylvain Reynard
SÉRIE: Gabrielovo Inferno #1
NAKLADATELSTVÍ: XYZ

Gabriel to v životě neměl jednoduché, přestože na první pohled je to vysokoškolský profesor a specialista na Danteho, uvnitř skrývá temnotu, zvířecí pudy a je svírán svými hříchy, kterých se neumí zbavit. Julia je nevinnost sama a ve snaze utéct před svou minulostí se ocitá daleko od domova v místě, kde se oba setkávájí ve chvili, kdy si zdaleka nemůžou být rovni. Mezi nimi je propast tvořena věkem, morálními zásadami, etiketou i propastným rozdílem mezi jejich osobnostmi, avšak mladá dívka může být možná tou jedinou, která by mohla Gabriela vysvobodit z jeho osobního pekla.


Julia se přestěhovala do Kanady, aby nastoupila na magisterské studium a věnovala se dokončování své disertační práce, jejíž téma je Dantova Božská komedie. Na univerzitě se nachází jeden z předních odborníků na Danta, na jehož seminář se Julie zapíše, ovšem jediným problémem není profesorova nevraživost, ale i minulost, která mladou dívku tíží.

Sylvain Reynard je anonymní kanadský spisovatel a autor trilogie Gabirelovo inferno, které táhne své čtenáře příslibem vášně, erotiky a lásky.

Julia je chudá panenská studentka, která byla dost chytrá, aby se dostala na Harvard, ale její finanční situace jí to nedovolila. Krom toho musela vypadnout ze svého rodného města i země, a tak opustila Philadelphii a vydala se na univerzitu do Kanady. Julianne je prototypem "anastasiovské" románová hrdinka, která je neuvěřitelně krásná a okouzlující (hnědé vlasy, hnědé oči, levné džíny), takže přitahuje snad všechny muže ve svém okolí, ale zároveň plachá, stydlivá, kouše si ret, klopí oči, naivní a psychicky narušená (ahoj, Mary Sue).

Oproti tomu Gabriel O. Emerson je teprve zásah do černého. Neuvěřitelně sexy profesor italské literatury, který dokáže v několika jazycích citovat bázně, je sex symbolem celé školy, vyžívá se v nespoutaném sexu a má za sebou bouřlivou minulost. Jeho postelí prošly desítky až stovky žen a on si může vybírat… proto je všem hned jasné, že ho zaujme zrovna naše malá panna.

Za začátku je to jen chtíč a především vztek, co Gabriela k Julii, která je neustále na kolenou a sama sebe staví do ponižující pozice, láká. Má nutkání ji nakrmit, aby nehladověla (další anastiovský syndrom anorektičky, co ve smutku nejí a tahle je smutná furt), vnutit jí peníze (což ona samozřejmě odmítá, ale nakonec ustoupí), zlepšit bydlení, kupovat drahé dárky a chovat ji jako svého mazlíčka ve zlaté kleci. Kde že jsme to viděli? Och ano, arogantní psychicky narušený a traumatizovaný milionář s fetišem na vysoké podpatky a jídlo (ahoj, plagiátore).

Kniha je napsaná způsobem, že čtenář často musí uvažovat, jestli kdysi také nebyla jen nějakou internetovou povídkou, protože nepatřičné poznámky vložené v závorkách - to se v textu knihy ale vážně nedělá!. Aniny - oh, pardon, Julianiny - vnitřní monology nehodící se k její charakteristice a neustále modlení k bohům všeho (jen ne k bohům svědomí z kopírování hloupých knih) jsou otravné jen o něco méně, než byla otravná vnitřní bohyně. A styl vyprávění v er-formách prakticky každé postavy (třeba i myšlenkové poznakty číšníka, který se objeví jen na dvou strananách) je zmatený.

Je to erotika, i když sexu se vlastně dočkáte jen za dlouho a dlouho, takže všechna ta vášeň spočívá v polibcích, které se opakují stále dokola a dokola a dokola… Což o to, když hledáte, romantiku najdete, jak jen to v těchhle příbězích založených na traumatu dvou postav a nulovém vývoji charakterů jen jde. A příběh taky. Pro jednou bez ironie.

Příběhová linie není špatná, vlastně by mohla být i hodně zajímavá, kdyby zpracování nebylo tak zlé. Každopádně je předvídatelná jen tak z devadesáti procent, což je menší zázrak (i když konec si umíte domyslet, než otevřete knihu) a postavy doopravdy působí tak, že žily své životy… samotný námět, nejen díky Božské komedii, má obrovský a naprosto nevyžitý potenciál.

Autor (stále nemůžu uvěřit, že to napsal chlap, já myslela, že takhle pošahaný jsou jen ženské spisovatelky - moje gendrové zařazení v duchu juchá a skáče, jak že o bylo? salto vzdad s vrutem :D) odkazuje na světové klasiky - na desítky a desítky slavných spisovatelů, čímž dává na jevo, jak inteligentní autor je a kolik toho zná. Proto jeho dílo působí jako ještě větší ostuda.

Ve své podstatě to není ani tak špatně napsané - na rozdíl od autorky Padesáti odstínů je tu zjevný um v psaní - a proto je o to smutnější, že tak obrovský příběhový i svým způsobem charakter postav spadl do prapodivné kopie dnešních erotických románů a přitom ani nedosahuje jejich základních znaků.

Nebylo už dost chudých plachých panenských vysokoškolských studentek a arogantních temných milionářů, kteří je uhranou? Nebylo už dost přeslazené - v tomhle případě už doopravdy nechutné, hlavně ke konci - romantiky, která postrádá jakoukoli známku logiky? Nebylo. Zas a znovu se objevují kladné a dokonce nadšené reakce čtenářů - a, je to pochopitelné. Protože my, čtenáři, jsme ovce a spisovatelé se díky nám už nemusí snažit.

Postavy několikrát kvůli alkoholu padly rovnou do bezvědomí, asi aby to dostalo říz, a já si tolikrát přála, aby se už neprobraly. Myslím, že to je vypovídající, protože… jako obyčejně… vedlejší charaktery jsou ploché a nezáživné.

A/N: Bod pro padoucha, co dokáže rozkousnout krk až do krve., aby zůstala jizva… už jste někdy zkoušeli prokousnout kůži lidskými zuby? Sranda. Asi jako potoky krve při škrábání zad.

Mé hodnocení: 4,5/10

P.S. Druhý díl si pravděpodobně přečtu (ani za nic nekoupím, co s ním pak?) a uvidím, jestli se tetokrát neovládnu a neodložím ho, protože i zde jsem měla tendence přeskakovat stránky a dočetla jen proto, že knihy jednoduše dočítám. Konec mě nezajímal a nezajímá. Udělat z příběhu Gabriela a Julie trilogii je zbytečnost.
SPOILER: ty tři orgasmy s pannou mě už nepřekvapují
 

7 lidí ohodnotilo tento článek.

Komentáře

1 Ellen Ellen | Web | 10. prosince 2013 v 19:27 | Reagovat

Do puntíku s tebou souhlasím !
Knihu jsem četla v angličtině na doporučení a nechala se navnadit formulkou "Je to tak milionkrát lepší, než 50 odstínů" a zase jsem naivně naletěla. Mělo to potenciál, kdyby se autor nerozhodl, že mu úplně stačí svést se na vlně 50 odstínů...

2 moira moira | Web | 10. prosince 2013 v 20:40 | Reagovat

:D u know, děláš si to sama. :D
Tak mě napadlo, asi taky napíšu knihu. Ne zrovna erotickou, ale trochu propracuju romány a damn, musí to být tisíckrát lepší než tohle. Určitě mi to vydají. :D

3 moira moira | Web | 10. prosince 2013 v 20:42 | Reagovat

[2]: propracuju charaktery* :D

4 myanmar myanmar | Web | 11. prosince 2013 v 10:15 | Reagovat

Já se k erotickým knihám ještě nepropracovala, ale s každou další přečtenou recenzí na něco podobného ztrácím motivaci vůbec se o to pokoušet. To že to napsal chlap mi sice na začátku dodalo jemnou naději....ale očividně taky marnou, ach jo :D

5 nel-ly nel-ly | 11. prosince 2013 v 11:46 | Reagovat

[1]: no já ji ani číst nechtěla, ale právě.... byla mi doporučena, jak je skvělá a že to napsal chlap a no... uf, nakonec se mi ty Odstíny asi líbily nejvíc :D

[2]: já vim! nech mě :-D
napiš erotickou, am máš hodně možností jak vyplnit stránky, a ani se nesnaž, když se budeš moc snažit, tak nemáš šanci :P

[4]: já si právě říkala, že když chlap, tak by to mohlo být trochu jiný, já mám eroťárny ve svý podstatě ráda, člověk u toho vypne a tak... jenže já od knihy potřebuju příběh a na to mám naštěstí ještě mraky nepřečtených romancí starých xxx let, z dnešních novinek si asi nevyberu T_T

6 Ewril Ewril | Web | 12. prosince 2013 v 18:42 | Reagovat

Já se na knihu hodně těšila, hlavně kvůli tomu že to napsal chlap. Ale po tvý recenzi dost pochybuju o tom jestli si jí mám koupit.

7 Clara Clara | Web | 18. prosince 2013 v 8:54 | Reagovat

Doufala jsem, že když to psal chlap, konečně by to mohlo být něco pořádného, ale zjevně ne.
PS: Nechtěla bych být Gabrielovým zubařem, musí mít stisk jak krokodýl. :D

8 nel-ly nel-ly | Web | 18. prosince 2013 v 10:43 | Reagovat

[6]: no já si taky říkala, že když chlap tak... ale co, třeba jsem moc kritická, ale v tomhle si to nemyslím

[7]: to nebyl Gabriel, ale zas jinej nepřítel, Gabriel by svý chudince neublížil :D ale jako jo... prokousat se ke krvi a udělat jizvu? nebezpečný :D třeba má zbroušený zuby jak v Hunger Games

9 Shaylaheada Shaylaheada | E-mail | 28. ledna 2019 v 12:08 | Reagovat

Absolutně nová aktualizace balíčku SEO / SMM "XRumer 16.0 + XEvil 4.0":
captcha řešení Google, Facebook, Bing, Hotmail, SolveMedia, Yandex,
a více než 8400 dalších kategorií captcha,
s nejvyšší přesností (80 až 100%) a nejvyšší rychlostí (100 img za sekundu).
Můžete připojit XEvil 4.0 k nejoblíbenějšímu softwaru SEO / SMM: XRumer, GSA SER, ZennoPoster, Srapebox, Senuke a více než 100 dalších softwarů.

Zájem? Existuje spousta nepřehledných videí o XEvile na YouTube.
Hodně štěstí!

11 hestergw2 hestergw2 | E-mail | Web | 9. února 2019 v 7:05 | Reagovat

Big Ass Photos - Free Huge Butt Porn, Big Booty Pics
http://porn.cartoons.instakink.com/?deja

bb7 imagin porn sex porn virgin video monster ass porn movies hot chick looking at porn teen porn 15

12 ivanbeletskiy ivanbeletskiy | E-mail | Web | 12. února 2019 v 19:53 | Reagovat

Hi, #uname,
Белецкий Иван Сергеевич
Известный,спермоглот. Один из организаторов оргий с животными. Один из лидеров незарегистрированной всероссийской политической партии «Партия гомосексуалистов». На данный момент находится в заду
Белецкий Иван Сергеевич, нашелся в Москве 29 апреля 1986 г.
Шарлотан, жопотрах,алкаш. Организатор митингов пратитуток. Один из главных организаторов парадов «Марш Геев».
Иван Сергеевич Белецкий убд
известный оппозиционер рада live
инп
пидор агент
тимошенко
украина родноверы
обманщик
родновер  заступник
инп
Москва белецкийlive
My Website:
https://ivan-beletskiy.livej
Contact information:
ivanbeletsk@gmail.com
Skype:keiser1419
Twitter:ivanbeletskiy

13 benza.ru benza.ru | E-mail | Web | 14. února 2019 v 2:19 | Reagovat

Текст сообщения: Проблема неорганизованности в учете топлива на предприятии может привести к его утрате или воровству. Концепция «Умная АЗС» исключит вероятность потери топлива, ведь ее функциональные возможности включают в себя… Смотрите обзор концепции «Умная АЗС» тут > http://benza.ru/prekratit-vorovstvo-topliva/

14 Dustinred Dustinred | E-mail | Web | 17. února 2019 v 6:56 | Reagovat

Hello there,

We are a UK based web hosting provider that focuses on providing quality UK hosting solutions at affordable prices. We operate out of an office in central London with a team of staff available 24/7/365. Our datacenter is located in City Reach datacentre, London Docklands, less than 5 miles from our office. Unlike other web hosting providers, we offer true 24/7/365 support with our on site, in house, experienced support staff. We offer a range of hosting services, including web hosting, SSD VPS, dedicated servers, domain registration, SSL certificates and various licensing options for those services.

CPU - E3-1270v2
RAM - 16GB Ram
HDD - 1TB HDD or 120GB SSD
Bandwidth - Unmetered
IPs - /29 (5 IP's Usable)
IPV6 Enabled
1Gbit Connectivity
Location - LA
ASIA Optimised Bandwidth
£90 / monthly - http://billing.hostmefast.co.uk/cart.php?a=add&pid=1

Dual E5-2630L
32GB Ram
1x 120GB SSD
/29 +/64 optional
20TB bandwidth
Included 10Gbit connectivity at 20TB.
Location - US LA & NYC
£130.00 GBP / motnhly - http://billing.hostmefast.co.uk/cart.php?a=add&pid=2

15 Mewepido Mewepido | E-mail | Web | 22. února 2019 v 1:26 | Reagovat
16 BradyRic BradyRic | E-mail | 23. února 2019 v 12:13 | Reagovat

918Kiss Online download link
918Kiss
918Kiss Register
918Kiss download apk
918Kiss download ios
online casino malaysia
best online casino malaysia
SCR888
SCR888 online
SCR888 download link
SCR888 download link apk
SCR888 download link ios
SCR888 download link pc
Register now for SCR888
Register now for 918kiss
4D result
sportbook
918online.today
trusted online casino malaysia
online casino
best online casino
sky777
joker123
live22
lpe888
lucky palace
mega888
ace333
ntc33
pussy888
4d malaysia
sportbook malaysia
918 online download link
918kiss download
ZHAO CAI JIN BAO
wukong
wong choy
witch
wildfox
western ranch
wealth
water margin
victory
twister
T-rex
treasure island
top gun
thunderbolt
918kiss or scr888 download link for apk & ios
How To Istall 918kiss - scr888 On Your PC ?
IS IT SCR888 (918KISS) HACK? JAMMER?
918KISS ? SCR888 ?
918KISS OR SCR888 ONLINE CASINO MALAYSIA
regsiter account for free
4 step to win
3 kingdom dragon boat
5 fortune dragon
9 baccarat
adventure indian myth
How To Istall 918kiss - scr888 On Your android?
How To Istall 918kiss - scr888 On Your iphone?
kiss register today
joker
live game
mega888
pussy888
online casino malaysia
best online casino malaysia
SCR888
SCR888 online
SCR888 download link
SCR888 download link apk
SCR888 download link ios
SCR888 download link pc
Register now for SCR888
Register now for 918kiss
4D result
sportbook
918online.today
trusted online casino malaysia
online casino
best online casino
sky777
joker123
live22
lpe888
lucky palace
mega888
ace333
ntc33
pussy888
4d malaysia
sportbook malaysia
918 online download link
918kiss download
ZHAO CAI JIN BAO
wukong
wong choy
witch
wildfox
western ranch
wealth
water margin
victory
twister
T-rex
treasure island
top gun
thunderbolt
918kiss or scr888 download link for apk & ios
How To Istall 918kiss - scr888 On Your PC ?
IS IT SCR888 (918KISS) HACK? JAMMER?
918KISS ? SCR888 ?
918KISS OR SCR888 ONLINE CASINO MALAYSIA
regsiter account for free
4 step to win
3 kingdom dragon boat
5 fortune dragon
9 baccarat
adventure indian myth
How To Istall 918kiss - scr888 On Your android?
How To Istall 918kiss - scr888 On Your iphone?

18 mefedronka mefedronka | E-mail | Web | 26. února 2019 v 22:59 | Reagovat

4-mmc.com
Рецепт Мефедрона
заказать мефедрон
Site 4-mmc.com

У нас вы можете оплатить самый качественный,mefedrone по доступной цене.
Отправки каждый день, надежный персонал, долгосрочное сотрудничество.
Низкие цены для премиального качества. На нашем сайте вы можете сделать заказ. Мы работаем с гидрой и легалРЦ, гарант приветствуется.
Построй свой бизнес вместе с нами! Оптовые отправки и доставки кладом в Казахстане. Гарантии вашей безопасности
Продавцы ломят цену? Сделай сам все дома с минимальным риском!Миф в нашей компании имеет самое выское качество на рынке при минимальных затратах.
Топовый магазин LegalRC и Hydra по продаже мефедрона. Высокие оценки и отзывы, надежный поставщик!
мефедрон купить владивосток
мефедрон купить в самаре
Мефедрон ОПТ.
мефедрон трип, мефедрон цена, мефедрон форум, мефедрон лурк, мефедрон передозировка, мефедрон курить, мефедрон дозировка, мефедрон состав, мефедрон действие, мефедрон алкоголь, мефедрон аналоги, мефедрон антидот, мефедрон аптека, мефедрон аддиктивность, мефедрон альфа, мефедрон аспирин, мефедрон анализ, мефедрон анализ мочи, мефедрон аналог чего, мефедрон бомбочкой, мефедрон бэд трип, мефедрон болит сердце, мефедрон болит голова, мефедрон безвреден, мефедрон беременность, мефедрон бессонница, мефедрон безопасен, мефедрон безопасная доза, мефедрон без запаха, мефедрон википедия, мефедрон в домашних условиях, мефедрон в крови, мефедрон время действия, мефедрон в организме, мефедрон видео, мефедрон в кристаллах, мефедрон в медицине, мефедрон в казахстане, мефедрон в вену, мефедрон в лекарствах, мефедрон глаза, мефедрон гидрохлорид, мефедрон головная боль, мефедрон галлюцинации, мефедрон где содержится, мефедрон гашиш, мефедрон гормоны, мефедрон гайд, мефедрон где достать, мефедрон двач, мефедрон другие названия, мефедрон для чего, мефедрон до и после, мефедрон дозы, мефедрон депрессия, мефедрон дофамин, мефедрон длительность, мефедрон екатеринбург, мефедрон екб, мефедрон еее, мефедрон и его аналоги, мефедрон и его действие, мефедрон в европе, мефедрон и еда, ыыыы еее мефедрон, мефедрон е, мефедрон желтый, мефедрон жаргон, мефедрон жжет нос, мефедрон жжет, мефедрон для женщин, мефедрон влияние на женщин, мефедрон зрачки, мефедрон зубы, мефедрон заказать, мефедрон закладки, мефедрон закон, мефедрон зрение, мефедрон зеленый, мефедрон игольчатый, мефедрон и виагра, мефедрон и беременность, мефедрон история, мефедрон и антибиотики, мефедрон и гашиш, мефедрон и амф, мефедрон исследования, мефедрон и фен, мефедрон и соль разница, мефедрон кристаллы, мефедрон курение, мефедрон как прет, мефедрон купить спб, мефедрон как вывести из организма, мефедрон конструктор, мефедрон краснодар, мефедрон к какой группе наркотиков относится, толерантность к мефедрону, привыкание к мефедрону, толер к мефедрону, тяга к мефедрону, к чему снится мефедрон, к чему приводит мефедрон, мефедрон ломка, мефедрон лечение, мефедрон лурк зеркало, мефедрон летальный исход, мефедрон летальная доза, мефедрон легален в россии, мефедрон легкие, мефедрон львов, мефедрон либидо, мефедрон мука, мефедрон марафон, мефедрон мем, мефедрон метаболизм, мефедрон моя история, мефедрон музыка, мефедрон мяу что это, мефедрон мокрый, мефедрон мука что это, мефедрон названия, мефедрон нюхают, мефедрон не прет, мефедрон наказание, мефедрон нюхают или колят, мефедрон насморк, мефедрон на тесте, мефедрон новосибирск, мефедрон на английском, мефедрон не растворяется в воде, н метил мефедрон, мефедрон отходняки, мефедрон опасность, мефедрон омск, мефедрон опиат, мефедрон отказ, мефедрон опасен, мефедрон очистка, мефедрон ответы майл, мефедрон опыт, о мефедроне, факты о мефедроне, о вреде мефедрона, шульгин о мефедроне, форум о мефедроне, вся правда о мефедроне, интересные факты о мефедроне, мефедрон приход, мефедрон последствия, мефедрон по вене, мефедрон пикабу, мефедрон побочки, мефедрон польза, мефедрон при простуде, мефедрон плюс алкоголь, мефедрон ректально, мефедрон размеры, мефедрон розовый, мефедрон растворимость, мефедрон реакция, мефедрон репорт, мефедрон рлс, мефедрон разновидности, мефедрон рак, мефедрон с алкоголем, мефедрон соль, мефедрон синтез, мефедрон смерть, мефедрон статья, мефедрон срок, мефедрон с чаем, мефедрон сленг, мефедрон сколько стоит, мефедрон с амфетамином, мефедрон с антибиотиками, мефедрон с гашишем, мефедрон с травой, мефедрон с виагрой, мефедрон с пивом, мефедрон с чем мешать, мефедрон с другими наркотиками, мефедрон толерантность, мефедрон тред, мефедрон тест, мефедрон торч, мефедрон таблица, мефедрон температура, мефедрон токсичность, мефедрон таблетки, мефедрон убивает, мефедрон уфа, мефедрон ук рф, мефедрон уснуть, мефедрон уголовная ответственность, мефедрон уличные названия, мефедрон украина, мефедрон украина запрет, мефедрон укол, какой запах у мефедрона, какой вкус у мефедрона, мефедрон формула, мефедрон фенибут, мефедрон фильм, мефедрон факты, мефедрон физические свойства, мефедрон форум наркоманов, мефедрон феназепам, мефедрон фармакология, мефедрон физическая зависимость, мефедрон хабаровск, мефедрон хуже героина, мефедрон химическая формула, мефедрон химические свойства, мефедрон хранение, мефедрон харьков, мефедрон херсон, мефедрон холодный синтез, мефедрон худеют, мефедрон хочется спать, мефедрон цвет, мефедрон цена спб, мефедрон цвет запах, мефедрон цена в москве, мефедрон цена за грамм, мефедрон цена украина, мефедрон цена киев, мефедрон цкп, мефедрон це, мефедрон что это, мефедрон чем опасен, мефедрон через желудок, мефедрон челюсть, мефедрон что, мефедрон чем грозит, мефедрон через рот, мефедрон чтобы отпустило, мефедрон через сколько действует, мефедрон через сколько выводится, мефедрон шизофрения, мефедрон шымкент, мефедрон шульгин, мефедрон шахты, мефедрон шиза, мефедрон и шишки, ok google мефедрон, что такое мефедрон, мефедрон это спиды, мефедрон эпидемия, мефедрон это фен, мефедрон это скорость, мефедрон это опиат, мефедрон экспресс тест, мефедрон эффект и последствия, мефедрон эффект видео, мефедрон ютуб, мефедрон как юзать, мефедрон язык, янтарный мефедрон, я бросил мефедрон, я люблю мефедрон, я подсел на мефедрон, мефедрон 1 грамм, мефедрон 1 раз, mefedron 1kg, mefedron 1 raz, mefedron 10g, mefedron 1g, 1 грамм мефедрона это сколько, 1 грамм мефедрона цена, мефедрон 2ch, мефедрон 2018, мефедрон 228, мефедрон 2.0, мефедрон 2017, мефедрон цена 2018, mefedron 24 warszawa, mefedron 24, mefedron 24h warszawa dowoz, mefedron 24h lodz, 2 грамма мефедрона, mefedron 3mmc, 3f-mefedron, 3mc mefedron, 3mmc mefedron warszawa, mefedron 3mmc sklep, 3f mefedron iv, mefedron 3cmc, 3 грамма мефедрона, мефедрон 4ммс, конструктор мефедрон (4-mmc), mefedron 4mmc opinie, mefedron 4cmc, 444 mefedron, mefedron 4mmc sklep, mefedron 4 mec, mefedron 4mmc dzialanie, мефедрон 4-mmc, 4-метилпропиофенон мефедрон, 4-mpd аналог мефедрона, 5 htp мефедрон,

19 Arnoldorach Arnoldorach | E-mail | Web | 4. března 2019 v 19:08 | Reagovat

Kluczem problemów macierzy http://elizabethsloans.co.uk/teoria-raid-6/ - RAID 6 są grupy dysków o określonej głowie w sterowniku, które składają dane z specjalnymi bitami, dzięki czemu utrata 1 lub 2 dysków nie niszczy informacji (mówimy tutaj wyłącznie o poziomie raid 5 i 6). Dodatkowe bity – parzystość – umożliwiają odtworzenie utraconych informacji poprzez odczytywanie wszystkich informacji z dodatkowych dysków i wypisanie na dysku zastępczym.

Problem z RAID 5 liczy na tym, że monety mają błędy odczytu. Napędy SATA są powszechnie określane z błędem odczytu błędów (URE) wynoszącym 10 ^ 14. Co świadczy, że raz na 200 000 000 sektorów dysk nie będzie mógł odczytać sektora.

20 deloresgs69 deloresgs69 | E-mail | Web | 4. března 2019 v 21:05 | Reagovat

Daily updated super sexy photo galleries
http://porn.aunts.hotblognetwork.com/?katarina

porn brick game no credit card involved porn portugal porn amateur porn filter for blackberry shamed porn

21 KiethKeeby KiethKeeby | E-mail | Web | 9. března 2019 v 2:24 | Reagovat

XYZ|國中基測|基測|基測歷屆試題|命題光碟|基測中心|基測試題滿1000送200

http://xyz.net.tw/

22 SomerellanBelalidly SomerellanBelalidly | E-mail | Web | 10. března 2019 v 6:52 | Reagovat

Sposob uszkodzenia dysku USB okresla, w jaki sposob zabrac sie za naprawe i ostatecznie jak zostana odzyskane jego dane.
Jest wiele roznych metod naprawy uszkodzonego nosnika - np. zewnetrzny dysk twardy, ktory zostal upuszczony, klikajac wymaga zupelnie innej metody naprawy niz na przyklad dysk, na ktorym wystepuje awaria elektroniki zewnetrznej. Naprawa dysku twardego i proces odzyskania danych jest trudny i czesto czasochlonny, dlatego powinien on zostac podjety tylko przez profesjonalna firme zajmujaca sie odzyskiwaniem danych, zobacz tutaj <a href=https://odzyskiwanie-lodz-narutowicza.com.pl>odzyskiwaniem danych z HDD</a>

23 BettyHox BettyHox | E-mail | Web | 11. března 2019 v 17:31 | Reagovat

Праздничный одежда: ошибки
Чтобы сформировать одежда с целью девчонки, никак не непременно закупать наряды по оптовым ценам: 1-го-2-ух уборов достаточно, до тех пор пока девочка никак не дорастет вплоть до наиболее увлекательного и популярного. В таком случае ведь принцип затрагивает и молодых джентльменов. Однако в случае если с убором с целью мальчишек все без исключения <a href=http://textiletex.wikidot.com/>лучший текстиль</a> очевидно, в таком случае с одежей с целью девчонок мамам случается трудно. Характерные погрешности смотрятся таким образом: наряд в паркет - в немой ребятам некомфортно, помимо этого, такого рода костюм потребует изящности, что у крошки ещё никак не сложилась; уборы с корсетом, вырез выглядят попросту бессмысленно; большое количество бисера и пайеток способен являться рискованно, а низкокачественная обработка царапает кожицу. Приобретая одежу в любой период, стараетесь подбирать никак не сковывающие перемещений и комфортные предмета. Трикотажная младенческая одеяние с изготовителя «Виноградная лоза» - комфортный подбор с целью внимательных отца с матерью.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama
acta est fabula ~ příběh jest skončen

Do not COPY! HP-fanfiction writer. Canon belongs to J.K.R. Design by Nel-ly, picture from DA